Örebro bibliotek logga in

Inloggning – Örebro bibliotek

Logga in. Så går det till! Ange ditt lånekortsnummer eller personnummer (ÅÅMMDDXXXX) samt PIN-koden till ditt bibliotekskort. Lånekort eller personnummer:.

Örebro bibliotek: Startsida

Startsida – Örebro bibliotek

Välj ditt bibliotek för att se öppettider. … Plats Stadsbiblioteket. Komtek fyller 20 år och firar med ett riktigt mysterium här på biblioteket.

Logga in – Örebro bibliotek

Logga in

Logga in med kort och PIN-kod. Lånekort/Låntagar-ID. Obligatoriskt fält. PIN-kod. Obligatoriskt fält. Här finns vi också. Örebro stadsbibliotek …

Biblioteksida för utlåning av e-böcker och ljudböcker

Örebro bibliotek: Startsida

Startsida – Örebro bibliotek

Biblioteket tipsar. Topplista e-böcker; Topplista ljudböcker; Nyheter. 1 Bokomslag för Händelser vid vatten. Händelser vid vatten. Kerstin Ekman.

Biblioteksida för utlåning av e-böcker och ljudböcker

Välkommen till Universitetsbiblioteket – Örebro universitet

Välkommen till Universitetsbiblioteket – Universitetsbiblioteket – Örebro universitet

Sök bland bibliotekets böcker, artiklar och tidskrifter: Skriv dina sökord här för att hitta rätt i söktjänsten Primo.

Universitetsbiblioteket svarar för vetenskaplig informationsförsörjning och bidrar med grundläggande informationskompetens för studenter och forskare.

Örebro bibliotek – Facebook

Denna Facebook-sida sköts av bibliotekets webbredaktion. Du får gärna… … Facebook wordmark. Logga in … Örebro bibliotek har skapat ett evenemang.

Örebro Bibliotek (@orebrobibliotek) • Instagram photos and …

Öppettider, evenemang och annat hittar ni på vår Facebook och på bibliotek.orebro.se. Här kommer det finnas tips och sånt vi tycker är kul.

Frågor och svar – Viddla

Frågor och svar – Viddla

OBS: För Örebros bibliotek går det ej att skapa användarkonto då viddlas … När du loggar in för att se en film visas antalet lån du har kvar innan du …

Vad krävs för att använda Viddla?
Allt du behöver för att använda Viddla är ett vanligt lånekort från ett anslutet bibliotek med lånekortsnummer och en PIN-kod. Lånekort skaffar du på vilket bibliotek du vill. Anslutna bibliotek visas när man väljer att spela en film. Om du har ett lånekort men saknar PIN-kod så vänder du dig till ditt bibliotek för hjälp. Via webbläsare eller som iOS app för iPhone/iPad kommer du åt alla våra filmer när det passar dig.

Hur hittar jag en film att låna?
Sök bland våra filmer eller välj utifrån våra filmlistor för att hitta en film du vill se.

Hur lånar jag en film?
När du valt en film och klickar på ”spela film” får du en förfrågan om att välja ditt bibliotek och logga in med dina lånekortsuppgifter (lånekortsnummer och PIN-kod) för att starta filmen. När du loggat in spelas filmen upp. I de flesta fall går det även att logga in med sitt personnummer (10 siffror) istället för lånekortsnummer.

Måste jag skapa ett användarkonto?
Du måste inte skapa ett användarkonto för att se film men det finns många fördelar med att göra det. Du får nämligen tillgång till flera användbara funktioner som t.ex. att spelaren kommer ihåg var i filmen du slutade att titta. Du kan även se dina aktiva lån och lånehistorik. För att skapa ett användarkonto så klickar du på LOGGA IN längst upp till höger i menyn och väljer där att registrera en nya användare.

Du ges även möjligheten att favoritmarkera filmer och lägga filmer i olika filmlistor du själv skapar. Funktionen att lägga till flera lånekort, inom familjen eller från andra bibliotek till din profil och få en bra översikt på antalet förbrukade och tillgängliga lån ingår också. Lånekortets visningsnamn väljer du själv, bra om man tex vill lägga till flera lånekort till sitt konto.

Funktionerna hittar du sen under MIN SIDA efter att du har skapat ett användarkonto och loggat in. Där kan du också läsa mer om favoriter och hur du skapar egna filmlistor. 

När du skapar ett användarkonto så registrerar du det med valfri mailadress och valfritt lösenord. Dessa är alltså inte att förväxla med lånekortsnummer + PIN-kod som används för att spela upp en film. Om man är inloggad på sitt konto så är biblioteket man har aktivt lånekortkort på förvalt vid lån av film och Lånekortsnummer + PIN-kod finns förifyllt om man valt att bocka i ”Kom ihåg mig" rutan.

OBS: För  Örebros bibliotek går det ej att skapa användarkonto då viddlas filmer lånas direkt från deras egen hemsida där funktionerna att favoritmarkera och se sina aktiva lån också finns.

Hur använder jag sökning, filtrering och sortering?
Fritextsökning på filmsidan ger sökresultat på filmer men även förslag på titl

Barn – och ungdomsbibliotekarier till Örebro bibliotek – LinkedIn

Att jobba med kultur i Örebro innebär att du kan utveckla både kommunen och dig själv. Du gör det i nära samspel med kollegor, politik, medborgare och …

Eskilstuna bibliotek: Hem

På Stadsbiblioteket kan vi hjälpa dig med enklare, vardagliga IT-bekymmer. Drop-in torsdagar 13.00-14.30 i bokhallen t.o.m. 25 maj.

Keywords: örebro bibliotek logga in