Organisera ert lager

Har du ett företag med lager? Då är det ju bra att se till att det är så organiserat som det kan vara. Det underlättar arbetsflödet på ett bra sätt. I ett lager är det bra att ha rätt typ av lagerinredning, för det du lagrar. En bra sak som många lager kan ha behov av, det är pallställ. Dessa är till för att kunna hantera pallar. Idag används ju pallar till att transportera på så väl som att lagra på. Ett bra pallställ eller flera gör att du kan ha koll på alla dina pallar. Om du behöver ha pallställ, så finns det flera varianter av dessa att hitta hos HHL Lagerhyllor.

Hitta det optimala pallstället för din verksamhet

Beroende på vilken typ av verksamhet du bedriver, finns det olika alternativ att välja mellan när det gäller pallställ. Förutom pallramar och pallcontainrar finns det flera alternativ att överväga.

Innan du köper det första bästa pallstället kan det vara klokt att reflektera över vissa faktorer. Ta reda på vad för belastning pallstället klarar av och överväg om du behöver ett tillverkat i stål, plast eller om det måste vara livsmedelssäkert.

För den som har begränsat med utrymme för pallhantering kan en staplingsbar pallcontainer eller en pallbox på hjul vara ett bra alternativ. Det ger flexibilitet och underlättar hanteringen av pallen även med begränsad plats.

Många goda anledningar att satsa på pallställ

Det finns flera bra anledningar till att satsa på pallställ. Dels hjälper det till att organisera lagringsutrymmet på ett strukturerat sätt som vi redan nämnt. Dessutom så gör de att du kan optimera det utrymme du har. Vertikal lagring minimerar golvytan som behövs för att lagra varor, vilket är särskilt viktigt i trånga eller begränsade utrymmen.

Pallställen är designade för att säkert hålla pallar på plats och förhindra olyckor eller skador som kan uppstå om pallar inte lagras korrekt.